Kerékpáros bázis (e-bike töltő és kölcsönző állomás)

Tokaj-Hegyalja egyre népszerűbb kerékpáros úticél, melyhez többek között a térségen keresztül haladó, jó minőségű és kitáblázott Eurovelo 11 útvonal, valamint az így testközelbe kerülő természeti csodák is nagyban hozzájárulnak. A látogatóközpont kerékpáros bázisában biciklik bérlésére, valamint a saját bringák műszaki ellenőrzésére is lehetőség nyílik.

BORBRINGA EBIKE KÖLCSÖNZŐ

A TOKAJI BORVIDÉK LEGNAGYOBB BÉRELHETŐ EBIKE FLOTTÁJA

Fedezze fel az elektromos kerékpározás adta lehetőségeket a borvidék változatos terepviszonyai között. Egyedi megjelenésű, korszerű kerékpárok akár magánszemélyek, akár cégek számára is bérbevehetőek.

A GINOP-7.1.9.-17-2018-00019 azonosítószámú pályázatnak köszönhetően a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft. a közelmúltban 20 db MTB és 23 db trekking kerékpárt szerzett be.

Elektromos kerékpárokkal a szabadság élménye garantált úgy, hogy a sportérték is megmarad, hiszen a kerékpárba beépített motor mellett továbbra is szükség van az izmok munkájára. Fiatalok és idősebbek is egyaránt élvezhetik az elektromos rásegítés előnyeit, mivel kevesebb fáradsággal hosszabb távok megtételére is van lehetőség.

A nyomaték szenzoros elektromos kerékpárok nagyteljesítményű akkumulátorral és erős motorokkal vannak felszerelve, amelyek akár 80-100 km-es hatótávval bírnak.

A kerékpárokon Shimano tárcsafék és váltó van, a terep esetleges egyenetlenségeit pedig az első teleszkóp egyenlíti ki.

Nyitvatartási idő:

Hétfő              –           Zárva

Kedd               –           Zárva

Szerda             –           9:00 – 17:00

Csütörtök       –           9:00 – 17:00

Péntek            –           9:00 – 18:00

Szombat         –           9:00 – 18:00

Vasárnap        –           9:00 – 13:00

 

Nyitvatartási időn kívül is, illetve Tokajban is van lehetőség Ebike kölcsönzésre! Kérjük, érdeklődjön érkezés előtt! (+36207722368, borbringa@tbft.hu)