Kétkeréken a folyékony arany földjén, aktív turisták figyelem!

2022. november 28. 11:19

Jó hírünk van! Az új látogatóközpont nem csupán beltéri, hanem kültéri programokkal is vár minden kedves idelátogatót!

A GINOP-7.1.9-17-2018-00019 pályázat keretében megvalósult látogatóközpont környezete kerékpár bázissal is bővült, ahol bicikli megőrzési és bérlési lehetőséget is fenntartunk.

Mád, Tokaj-Hegyalja egyik borászati központjának felfedezéséhez kifejezetten ajánljuk a kerékpárkölcsönzést kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen így olyan helyekre is el lehet jutni, ahová például autóval nem. Érdemes szemügyre venni a szebbnél-szebb történelmi építményeket, köztük az egyedülálló Europa Nostra-díjas zsinagóga épületét is, valamint Hegyalja legnagyobb szőlőterületét is!

Ha hosszabb távban gondolkodnak, akkor az EuroVelo11 útvonalon bejárhatják a környéket akár Tállyától Tokajig. Útközben egészen biztos, hogy szemet gyönyörködtető látványban lesz részük az év bármely szakában is induljanak útnak. A dimbes-dombos úton folyamatosan szőlőültetvények és mesés kilátás veszi körbe. Kell ennél több?

Az egész napos, izgalmakban teli kirándulás után pedig a látogatóközponthoz visszatérve egy pohár bor vagy egy csésze kávé társaságában dolgozhatják fel a nap eseményeit. Ebben segítségükre lesz a környezet, ami valóságos családbarát miliőt sugall és ehhez nagyban hozzájárul a kisebbeknek kialakított tematikus játszótér is.

Programok reggeltől estig, ezzel várjuk önöket a Mádi Látogatóközpontban: https://goo.gl/maps/ZKy7XbPWjBrFe3jZ7

Széchenyi 2020 logó az alsó pozícióban