Aktuális programok

ZEMPLÉN VÁNDORTÁBOR

2024. április 5.

2024-ben ismét Tokajról, de ÚJ KÖZPONTTAL indul a Zemplén vándortábor!

A Zemplén az Északi-Középhegység legfiatalabb tagja, vulkanikus eredetű. Ez azért érdekes számunkra, mert rengeteg hegycsúcsot láthatunk, melyek meredek hegyoldalakkal rendelkeznek. Ezekre a hegycsúcsokra előszeretettel építettek várakat, melyekből impozáns látvány tárul szemünk elé. Ezért a tábor mottója: Várak – Kastélyok – Várkastélyok.

 

KERESSÜK A MÁDKÁM HANGJÁT!

2024. április 4.

Keressük azokat az előadókat és zenekarokat, akik éppen most rajtolnak és keveset, vagy semmit sem szerepeltek eddig a zenei oldalakon. Várjuk a jelentkezéseiteket az edesmadkam@gmail.com e-mail címre.

MÁDI NYITOTT PINCÉK/MÁD-TÁLLYA-MONOK E-BIKE TÚRA

2024. április 1.

Jön a következő Nyitott Pincék!
Szokásos széles borkínálattal, pincészetekkel és gasztronómiai különlegességekkel várunk. Akik pedig, egy kicsit aktívabb kikapcsolódásra vágynak: e-bike biciklitúra várja őket!
33 km -es e-bike túra Hegyaljai szőlők lankáin borkóstolókkal, történelmi barangolással Monokra, Kossuth Lajos szülőházához.
A Bem József vezette Tavaszi Hadjárat sikerei tették lehetővé Kossuth számára, hogy 1849. április 14-én Debrecenben a Nemzetgyűlés előtt bejelentse a Habsburg-ház trónfosztását. Kerékpártúránkat ennek apropójából szervezzük.

VALENTIN NAP AZ ÉDES MÁDKÁMBAN

2024. február 14.

Valentin nap alkalmából szerelembe borul az Édes Mádkám!❤️
Szeretettel várjuk a szerelmes párokat, ünnepelni vágyó házaspárokat, barátokat, és mindenkit, aki eltöltene pár felejthetetlen órát nálunk, e jeles napon! Lepd meg Kedvesed, ajándékozzatok egy igazi gasztronómiai élményt, töltsetek el egy gyertyafényes estét nálunk az év legromantikusabb napján!????Minden másról mi gondoskodunk!????

FURMINT FEBRUÁR – SÉTÁLÓ KÓSTOLÓ

2024. február 10.

Fedezd fel a furmint szőlő kifinomult ízvilágát és gazdag történelmét egy sétáló kóstolón, ahol a legjobb borászatok bemutatják legkiválóbb nedűiket.
Kóstolj meg csodálatosan friss és zamatos borokat, élvezd az élénk beszélgetéseket a szakértőkkel, és fedezd fel ezt a lenyűgöző borkülönlegességet egy olyan eseményen, ahol a furmint életre kel!

A SIKERES SZEZON –

SZÁLLÁSHELY ÜZEMELTETÉS 2024-BEN

2024. február 7. 10 óra

A Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Kft tisztelettel meghívja Önt a régió szálláshelyei számára megrendezésre kerülő konferenciájára. Szeretnénk Önnek is lehetőséget biztosítani a térségben zajló fejlesztések, képzési lehetőségek megismerésére, illetve betekintést nyerhet a jelenlegi piaci trendekbe. Előadóink olyan, napi szinten felmerülő kérdéseket is fognak érinteni, mint a költségcsökkentési lehetőségek, a munkaerő optimalizálása, a megfelelő vendégkör elérése vagy a jogszabályi előírásoknak való megfelelés.

Nyit a Mádi Látogatóközpont

2023 nyár eleje

Előreláthatólag 2023 nyár elején megnyitja kapuit a Mádi Látogatóközpont! Hamarosan jelentkezünk a részletekkel, addig is nézzen szét oldalunkon, mivel is várjuk Önöket!